MielEn WOIMALA

Lisää itsetuntemustasi ja kehitä stressinhallintaasi

Valjasta mielesi hyvinvointisi tueksi

Haluatko ymmärtää, miksi et kykene muuttumaan, vaikka haluaisit ja olet yrittänyt useita kertoja?
Onko hetkiä, jolloin koet tyhjyyttä, merkityksettömyyttä, riittämättömyyden tunnetta?
Pyöritkö oravanpyörässä ja mutta et tiedä, miten päästä kampeen kiinni?
Et aina hallitse pakkaa ja sinua väsyttää jatkuvasti?
Koet, että tämäkin kurssi olisi varmasti ihan hyvä, mutta epäilet itseäsi ja omia kykyjsi muuttua?

Jos vastasit yhteenkin yllä esitettyyn kysymykseen kyllä, et ehkä elä aitoa, itsesi näköistä elämää etkä varsinkaan elä koko potentiaalillasi. Arjessasi saattaa olla liikaa stressinaiheuttajia tai energia- ja aikasyöppöjä – ja näistä syistä tämä valmennuskokonaisuus on juuri oikea valinta sinulle. Elämä on valintoja ja tämä olisi yksi hyvä valinta.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Olet itsenäinen, vahva ja teet paljon, jotta ympärilläsi olevillasi on hyvä olla. Elämäsi on ”ok”, mutta tulee hetkiä, jolloin olet väsynyt ja koet, että helpomminkin asiat voisivat olla. Tai mietit, että ”tässäkö tää oli”. Arki on kiirettä ja aina ei värit ja maut tunnu siltä, miltä ne voisi tuntua.. Et tahdo ehtiä ottaa aikaa itsellesi tai kun otat, podet siitä huonoa omaatuntoa. On kausia, jolloin olet jaksamisesi äärirajoilla. Olet usein se, joka taipuu ja jaksaa, koska pitää jaksaa. Olet myös saattanut kärsiä masennuksesta tai muista stressin aiheuttamista oireista.

VOIKO ASIALLE TEHDÄ JOTAIN?

Ehdottomasti kyllä ja avainasemassa on syventää ymmärrystä itsestään. Kun nyt haluat tehdä asialle jotain, ensimmäisen askeleen voit ottaa yhdessä kanssani Mielen woimala -kurssilla, jossa saat sopivan määrän konkreettisia käytännön työkaluja ja harjoituksia, jotka edesauttavat sinua:

  • ymmärtämään stressin mekanismia ja hahmottamaan, miten sinä reagoit ja miten voit oppia taklaamaan stressaavia tilanteita – ja palautua niistä.
  • tiedostamaan ajatusten, tunteiden ja toiminnan ketjua ja sitä, miten se vaikuttaa kehoosi.
  • poistamaan muutoksen läpiviennin esteitä ymmärtämällä alitajunnan tapaa toimia.
  • ymmärtämään ja selkeyttämään hyvinvointisi rajat. Kun tiedät, mikä on sinulle tärkeää, tiedät, missä rajasi menevät. Tämän jälkeen voit tehdä tietoisia valintoja hyvinvointisi tueksi.
  • asettamaan tavoitteita. Opit myös keinon viedä homma maaliin.

Monikin workshopin asia voi olla se ”tuttu juttu”, josta on tietoa joka paikka pullollaan. Mielen Woimalassa keskitymmekin pelkän tiedon lisäämisen sijaan tunnistamaan, kokemaan ja tuntemaan sisäinen voima.  Kun alamme toimia sisäisestä voimasta käsin, ulkoiset haasteet on helpompi kohdata, emmekä jää tuleen makamaan pitkiksi ajoiksi. Valmistut aidoksi hyvän mielen lähettilääksi: vaikka ulkoinen maailma ei puolessa vuodessa isosti muuttuisikaan, tapasi nähdä asioita muuttuu ja sillä voi olla ratkaiseva merkitys hyvinvoinnillesi!

workshop-LUPAUKSEni:
tapasi nähdä itsesi ja maailmaa muuttuu

Näiden viiden teeman myötä sinulla on mahdollisuus luoda itsestäsi hyvinvoiva ihminen vahvemmalla mielellä:

Moduuli 1: Stressin ABC ja palautuminen

Opimme ymmärtämään stressin anatomiaa, sen lähteitä ja tunnistamme omat tapamme reagoida stressiä. Sitä ei voi eikä pidä kokonaan hallita, mutta on hyvä oppia hillitsemään tarpeettomia reaktioita ja palautua ennen uusia haasteita. 

#stressinhallinta #ravitsemus #liikunta #palautuminen

Moduuli 2: Ajatusten ja mielen woima

Ajatukset tuottavat meissä tunteita, ja tunteet saavat meidät reagoimaan ja toimimaan. Mutta ovatko ajatukset omiamme? Niin voimattomia kuin tunnemmekin välillä olevamme tapahtumien suhteen, onko kuitenkin mahdollista hallita ajatus-tunne-toiminta-ketjua ja siten elämäämme?

Kun tunnet itseäsi ja tiedät, miten reagoit ja stressaat, tapasi katsoa ympäröivää maailmaa on jo ratkaisevasti muuttunut.

#mielenvoima #luotodellisuutesi #ajatustenvoima #tunneminä #tunteet

Moduuli 3: Alitajunta ja sen filtteri

Miksi yli 90 % uudenvuoden lupauksista ei kanna? Miksi muutosten läpivienti on niin vaikeaa? 

Ei riitä, että tunnemme itsemme ja ajatus-tunne-toiminta-ketjua, koska alitajunta on pinnan alla oleva, tiedostamaton toimintajärjestelmämme. Se ohjaa isoa osaa tekemistämme. Jotta jokin oikeasti siis muuttuisi, pitää päästä alitajunnan filtterin läpi ja koodattava uusi toimintamalli vanhan tilalle. 

#alitajunta #tiedostamatonmieli #filtteri

Moduuli 4: Ajanhallinta ja tavoitteet

Kun olet löytänyt minuutesi ytimen ja tunnistanut mielesi voiman, on aika luoda toimintasuunnitelma, miten viedä opitut asiat arkeen. Millainen on uuden minäsi unelmaelämä? Asetamme tavoitteet ja opimme keinoja ajanhallinnan tueksi, jotta arjessasikin on tilaa unelmille. 

#ajanhallinta #aikasyöpöt #energiavarkaat #tavoitteellisuus #unelmaminä

Moduuli 5: Valmistujaiset

Päivän aikana opimme lisää oman elämän hallinnasta ja asetamme tavoitteet konkreettisen muotoon. Hullutellaan hintsusti, mutta myös liikutaan hikeä pintaan ja rentoudutaan. Saat kotiiviemisiksi hyvän mielen ravitsemuksen oppaan ja itsehypnoosin työkalun. Lopuksi juhlitaan tuoreita hyvinvoinnin ja hyvän mielen lähettiläitä.

#juhlat #hyvämieli #mielentyhjennys #voimaantuminen #mielenmestari #hyvänmielenlähettiläs #parempiminä #unelmienjackpot

KENESTÄ ON HYVÄN MIELEN LÄHETTILÄÄKSI?

JOKAISESTA. Jokaisen tulisi haluta olla hyvän mielen lähettiläs. Mutta...

VALMENNUS EI OLE SINULLE, JOS...

1) et ole vaihtoehdoille avoin,
2) haluat jatkaa elämääsi niin kuin tähänkin asti,
2) luulet, että vain muut voivat ratkaista ongelmasi
3) kuvittelet, että elämä muuttuu ilman, että alat tehdä asioita toisin
4) odotat, oletat tai toivot muutosta muilta, jotta asiat olisivat paremmin tai
5) et ole valmis tekemään töitä hyvinvointisi eteen.

VALMENNUS ON SINULLE, JOKA HALUAT...

1) olet kiinnostunut faktoista, et fiktioista,
2) haluat voida aidosti paremmin,
3) oppia kokemaan todellista mielenrauhaa ja keveyttä,
4) oppia pitämään puoliasi ja elämään itsesi näköistä elämää,
5) tehdä asioita toisin ja olet siksi valmis irrottamaan vanhoista tavoistasi olla sinä ja
6) sitoutua tekemään töitä hyvinvointisi eteen.

Hinnat ja aikataulu

MIELEN WOIMALA 2021

HINTA: 

Viiden kuukauden valmennus maksaa 249 euroa, jonka voi maksaa osissa 50 €/kk. Early bird -hinta marraskuun loppuun asti on 199 €. Voit varata paikkasi ottamalla yhteyttä ja maksamalla 50 € varausmaksun seuraavilla tiedoilla: Tilinumero FI4952140020054764, saaja Fundamentor Oy ja viestikenttään Varaus MW 2021.

AIKATAULU:

  • Moduuli 1: STRESSIN ABC JA PALAUTUMINEN, TI 12.1. klo 17—20.
  • Moduuli 2: AJATUSTEN JA MIELEN WOIMA, TI 9.2. klo 17—20.
  • Moduuli 3: ALITAJUNTA JA SEN FILTTERI , TI 9.3 klo 17—20.
  • Moduuli 4: AJANHALLINTA JA TAVOITTEET, TI 6.4. klo 17—20.
  • Moduuli 5: VALMISTUJAISET, LA 8.5. klo 10—16.

Paikka tarkentuu osallistujamäärän mukaan. Kurssi sisältää myös ennakko- ja välitehtäviä. Ei liikaa, mutta juuri sopivasti, jotta muutos olisi pysyvämpää ja mielenkiinto pysyy yllä.

Kurssille osallistuville tarjoan myös henkilökohtaista valmennusta selkeästi huokeammalla listahinnalla.

Saat lisätietoa ja voit vahvistaa ilmoittautumisesi myös laittamalla posti@ osoitteeseen info@thefundamentor.com tai soittamalla +358 50 590 5724.

Huom!  Varausmaksua ei lähtökohtaisesti palauteta, mutta sen voi hyödyntää muissa valmennuksissa tai palveluissa (mm. pt, hypnoterapia, ravintovalmennus, life coach) tai vaikkapa lahjakorttina jouluksi. Jos joudut keskeyttämään kurssin, palautetaan jäljellä olevista kuukausia vastaavasta summasta puolet.

Epäilyttääkö yhä? Voiko kurssi toimia?

Jos vielä epäröit, että voitko onnistua, riittääkö aikasi tai että hinta on liian korkea, niin pohdi hetki, millaisena näet itsesi ja elämäsi kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä, jos jatkat elämääsi niin kuin nytkin. Miltä tuntuu? 

Vaihtoehtoisesti pohdi, minkä arvoinen on se versio sinusta, joka on mieleltään vahva, joka ammentaa voiman elämäänsä itsestään? Millaisena näet hänet kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä? Miltä tuntuu? 

Kysy lopuksi itseltäsi: onko sinulla varaa jättää mahdollisutta käyttämättä ja muuttaa elämäsi suuntaa? 

Haluatko osallistua, mutta kun olisi muitakin rahanreikiä?
HAE VAPAAPAIKKAA!

Uskon ja tiedän, että osaan avata ovia uuteen, aiempaa parempaan elämään. Mutta muistan vielä myös tiukkaan rahatilanteeseen liittyvän tuskan ja hetket, kun ennen kuun vaihdetta on päiviä elänyt vedellä, teellä ja kahdella riisipiirakalla. Tiedän myös, miten paljon helpompaa on sijoittaa rahat vaikka lasten harrastuksiin ja heidän uusiin vaatteisiinsa kuin itseensä…

Olivat syysi mitkä tahansa, hae vapaapaikkaa kurssille. Tykkää sivuistani facessa ja instassa — tai ole tykkäämättä. Tägää postauksessasi #mielenwoimala ja @fundamentor_oy…. tai ole tägäämättä. Mutta pyydän sinua lyhyesti kertomaan sähköpostiste (info@thefundamentor.com), Facebookin Messengerissä tai Instan viestillä, miksi tämä kurssi olisi oikea juuri sinulle, mihin ongelmaan haluaisit ratkaisun, miten olet yrittänyt sitä jo ratkaista ja mihin se mahdollisesti on kaatunut. Kerro myös, kenen kaverin ottaisit koulutukseen mukaan ja miksi. Jos saat vapaapaikan, lupaan kaverillesi kurssin ovh-hinnasta 100 € pois. 

MIELEN valmentajasi

HANNA MARIA, muutosvalmentaja, Life Coach® ja mielen PT

”Jos kysyt minulta, kuka olen ja mitä teen, vastaus ei koskaan taida olla täsmälleen sama kuin eilen. Historiani on kuitenkin tässä: olen pienen kylän kirppu, joka halusi olla poika ja puki hameen tyttönä päällensä vasta kolmenkympin jälkeen. Nyt yli nelikymppisenä olen äiti, mutta ennen kaikkea kokonaisempi ihminen. Olen kasvanut kivusta, oppinut surusta enkä enää ikinä puhu itseäni ulos mahdollisuudesta.”

Elämä, kurssit ja koulut ovat koulineet minusta läsnäolevan valmentajan, jonka luota lähtee elämäänsä paremmin luottava ihminen. Kannan mukanani aitoa hymyä ja teen töitä asiakkaani maailmasta käsin. En tuomitse enkä kerro, mitä sinun tulee tehdä, mutta avaan mielen sopukoiden ovia ja tarjoan tukea, jotta voisit entistä vahvemmin uskaltaa olla oma itsesi. Tarinastani, taustastani ja valmentajan kapasiteetistani lisää Hanna Maria -sivulla.

Hanna Maria Kajander
Muutosvalmentaja, Life Coach® ja mielen PT, Fundamentor Oy

Hanna Maria Kajander
Hanna Maria Kajander
Kuva: Ella Natalie Photography

Luodaan yhdessä parempi versio sinusta. Käännä elämässäsi uusi sivu investoimalla itseesi ja ostamalla paikkasi workshopista ottamalla yhteyttä nyt