fbpx
+358 50 590 5724 info@thefundamentor.com

UNELMAKARTTAKURSSI HYVINVOINNIN WALIMOLLA

Sano unelmille kyllä!

Ohjelma

10.00–11.30
Alustus sille, mistä unelmakartassa on kyse ja mitä pitää ottaa huomioon sen tekemisessä.

11.30–11.45
Kahvia ja pullaa -väliaika.

11.45–14.45
Askartelemme unelmakartan kukin omassa tahdissaan.

14.45–15.00
”Lataamme” unelmakartan toteutumista vailla valmiiksi.

LYHYESTI

Unelmoiminen on MAHTAVA asia. Toivo jostain paremmasta herättää paremmin kuin kymmenen kuppia kahvia! Mutta… miten paljon parempaa onkaan kokea, kun unelmat TOTEUTUVAT? Kun tulet mukaan unelmakarttakurssille, opit mm.:

  • Mikä rooli sinulla on unelmiesi toteutumisessa ja miten voit vaikuttaa asiaan.
  • Miksi joidenkin asioiden toteutuminen on helpompaa ja joidenkin vaikeampaa.
  • Miksi asioiden saattaminen visuaaliseen muotoon voi edesauttaa unelmien toteutumisessa.
Nyt on hyvä aika laittaa 2020-unelmat kartalle! <3

PIDEMMÄSTI

Tiedätkö, miten elää tässä hetkessä ja luoda siitä käsin omaa elämää? Luomme jokainen hetki todellisuuttamme. Jotkut hallitummin, jotkut vähemmän hallitummin. Jotkut myös luulevat luovansa omaa elämäänsä… kunnes joku päivä herääkin siihen, ettei sisäinen ääni olekaan oma ääni. Jos joku osa sinusta ei vielä hahmota tai tiedosta tätä kaikkea, niin joku osa sinusta on jo varma, että hyvän elämän palaset rakennetaan nyt – ei elämällä eilisessä tai huomisessa.

Sen vuoksi nyt olisikin paras hetki ottaa osaa Sano unelmille KYLLÄ -unelmakarttakurssiin. Käytännönläheisten oppien avulla vahvistat tänään, tässä ja nyt tulevaisuutesi suuntaa ja nimenomaan sellaista suuntaa, jota itse haluat.

Kurssi juuri tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia niistä lainalaisuuksistaa, joiden avulla voit päästä kiinni omaan runsauden virtaasi ja paremmin toteuttaa unelmiasi – oli kyse sitten rahasta, rakkaudesta tai työstä.

"Mikään ei ole mahdotonta. Ethän puhu itseäsi ulos mahdollisuudesta, vaan puhu itsesi kohti unelmia!"

Hanna Maria

MITÄ, MISSÄ, MILLOIN JA MILLÄ HINNALLA 🙂

Tiedätkö, miten elää tässä hetkessä ja luoda siitä käsin omaa elämää? Luomme jokainen hetki todellisuuttamme. Jotkut hallitummin, jotkut vähemmän hallitummin. Jotku myös luulevat luovansa omaa elämäänsä… kunnes joku päivä herääkin siihen, ettei oma sisäinen ääni olekaan oma ääni. Jos joku osa sinusta ei vielä hahmota tai tiedosta tätä kaikkea, niin joku osa sinusta on jo varma, että hyvän elämän palaset rakennetaan nyt – ei elämällä eilisessä tai huomisessa.

Sen vuoksi nyt olisikin paras hetki ottaa osaa Sano unelmille KYLLÄ -unelmakarttakurssiin. Käytännön oppien avulla vahvistat tänään, tässä ja nyt tulevaisuutesi suuntaa ja nimenomaan sellaista suuntaa, jota itse haluat.

Kurssi juuri tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia niitä lainalaisuuksia, joiden avulla voit päästä kiinni omaan runsauden virtaasi ja paremmin toteuttaa unelmiasi – oli kyse sitten rahasta, rakkaudesta tai työstä.

OHJELMA

Kurssi sisältää kaksi osuutta:

<3 Ensimmäisessä osassa opimme käytännönläheisiä tavoitteen asettamisen ja saavuttamisen askelia sekä tutustumme niihin lainalaisuuksiin ja peruselementteihin, joista on hyvä olla tietoinen ennen kuin unelmat asetetaan visuaaliseen muotoon.

<3 Toisessa osassa viemme unelmamme ja päämäärämme paperille. Luodessasi unelmakarttaa kuulet samalla lisää manifestoinnin keinoista, joita voit käyttää vaikka joka päivä.

Päivä päättyy rauhoittavaan, unelmiesi toteutumista vahvistavaan visualisaatioon, jonka myötä lataamme unelmat toteutumista vailla valmiiksi.

RAHALLE VASTINETTA

Unelmakarttakurssi maksaa 49 €. Se sisältää materiaalin, pientä purtavaa ja juomaa, hyvän mielen valmentajan sekä 24 % alvia. Voit maksaa etukäteen pankkitilille, mobilepaylla, paikan päällä käteisellä. 

Kurssi pidetään sunnuntaina 17.11.2019 klo 10.00–15.00 Hyvinvoinnin Walimolla osoitteessa Männistönkatu 11, 26100 RAUMA. 

Jotta voin varmistaa riittävän henkilökohtaisen ohjauksen, olen rajannut osallistujamäärän: PAIKKOJA ON VAIN KAKSITOISTA! 

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen info@thefundamentor.com tai puhelimitse +358 50 590 5724.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Hanna Maria Kajander
Valmentajasi Hanna Maria Kajander. Kiitokset kuvaajalle Ella Natalie Photography

Minä, Hanna Maria Kajander, kurssin vetäjä ja ohjaaja, lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, ettet tule pettymään kurssin sisällöstä. Jos sanani syön, saat rahasi takaisin.

Jos siitäkin huolimatta mietityttää, niin se on ok. Auttaisiko tämä seuraava tieto? Olen vetänyt useampia unelmakarttakursseja ja olen saanut kohdata sen jälkeen monia iloisia kasvoja, joiden unelmat ovat toteutuneet. Ei minusta johtuen, vaan oppieni avulla minusta riippumatta. Lue toki lisää, kuka olen ja mistä tulen. <3

PALAUTETTA KURSSEILTANI JA VALMENNUKSISTANI

SANO UNELMILLE KYLLÄ!

Ota yhteyttä ja tule mukaan! Voit varata paikkasi laittamalla postia osoitteeseen info@thefundamentor.com tai soittamalla numeroon +358 50 590 5724. 🙂

Sulje menu
×
×

Cart