+358 50 590 5724 info@thefundamentor.com


Hyvä olo,
aidompi ELÄMÄ,
 UNELMAMInä

Miltä tuntuisi päästä parisuhdepommista unelmasuhteeseen?

♥ Haluatko voida parisuhteessasi paremmin?
♥ Etsitkö unelmakumppania?
♥ Onko nykyisessä parisuhteessasi parantamisen varaa?
♥ Tuottavatko ihmissuhteet stressiä, ja kaipaat keinoja sen hallitsemiseksi?

Jos vastasit yhteenkin yllä esitettyyn kysymykseen kyllä, et elä koko (parisuhde)potentiaalillasi – ja tämä kurssi on sinulle.

Monet meistä elävät päivästä toiseen suhteessa, joka ottaa enemmän kuin antaa. Keskitymme asioihin ja odotuksiin, joita kumppanimme pitäisi tehdä toisin tai jättää tekemättä. Toimiva parisuhde ei kuitenkaan pelkästään rakennu siitä, mitä toinen on, sanoo ja tekee. Parisuhteesi pohjalla on ennen kaikkea suhde omaan itseesi. Kun luot ensin unelmasuhteen itseesi, sen mukana tulevat muutokset antavat parempia hyvinvoinnin eväitä myös parisuhteeseesi.

Unelmaminä-kurssista saat uusia ajatusmalleja, näkökulmia ja mielen työkaluja, joilla tuet paitsi omaa hyvinvointiasi myös omaa parisuhdettasi – ja yleensäkin ihmissuhteitasi. Kurssilla opit keinoja, joilla saat ihmissuhteesi tasapainoon. Ihmissuhteiden epätasapaino voi pahimmillaan johtaa masennukseen tai ahdistukseen. Murehtiminen ja stressaaminen rajoittavat elämääsi, ja samalla rasitat myös kehoasi: lukuisten tutkimusten mukaa yli 90 % sairauksista johtuu stressistä.

Osallistumalla Unelmaminä-kurssille otat kopin omasta onnestasi ja alat luoda unelmaminän pohjalta parempaa parisuhdetta!

Olemme päivittämässä kurssin suoritustapaa. Pysy linjoilla!

Nämä Unelmaminä-kurssin 6 askelta luovat sinusta uuden, hyvinvoivan ihmisen hyvinvoivassa parisuhteessa:

Moduuli 1. Tunne tunteesi

Tunteet on tehty tunnistettaviksi, tunnustettaviksi ja tunnettaviksi. Moduulissa opiskellaan tunteiden käsittelyä ja otetaan vastuu omasta tunteista ja onnesta. Harjoitusten avulla opit peiliinkatsomisen hedelmällisen taidon ja pystyt paremmin hallitsemaan omia reaktioitasi. Tällöin ympäröivät ihmisetkin reagoivat sinuun uudella tavalla.

Moduuli 2. Rakkaus

Tiesitkö, ettet tarvitse muita kokeaksesi rakkautta? Rakkaus on yksi perustunteista, mutta se on muutakin kuin tunne: rakkaus on aitoa välittämistä ja niin itsen kuin muidenkin hyväksymistä juuri sellaisena kuin kukin on. Rakkaus omaan itseen luo rakkautta myös ihmissuhteisiin. Rakkaus-moduulissa löydät tien sekä rakkauden antamiseen että sen saamiseen ja vastaanottamiseen.

Moduuli 3. Pelkojen käsitteleminen

Moni ihmissuhteisiin kitkaa tuova reaktio pohjautuu pelkoon. Se on rakkauden vastakohta ja siksi tärkeä kohdattava ja käsiteltävä rakkauden kasvattamisessa. Pahimmillaan erilaiset pelot rajoittavat ja hallitsevat elämää – niin omaa itseäsi kuin parisuhdettasi. Miten päästä pelkojensa herraksi ja elää elämää rakkaudesta käsin? Siihen saat vastauksia kolmannesta moduulista.

Moduuli 4. Anteeksianto

Kärsimys ja paha olo ei johdu siitä, mitä meille tapahtuu. Kun hyväksymme tapahtuneen, käsittelemme siihen liittyvät tunteet ja annamme anteeksi itsellemme ja muille, olomme kevenee. Mennyt ei ole enää taakka ja rasite. Miten oppia antamaan anteeksi? Mitä hyötyä siitä on meille? Muun muassa näitä asioita käsitellään anteeksianto-moduulissa.

Moduuli 5. Kiitollisuus

Millaisiin asioihin kiinnität huomiota? Ihmisillä on taipumus huomioida kielteisiä asioita ja varautua pahimman vaihtoehdon mukaan, vaikka meillä jokaisella on itsessämme, elämässämme ja ihmissuhteissamme paljon aihetta kiitollisuuteen. Jotta voit luoda itsellesi hyvää elämää, pitää huomiota alkaa siirtää hyviin asioihin. Viides moduuli tukee sinua näkemään elämää myönteisten linssien läpi ja tämä, jos mikä, saa sinut ja ihmissuhteesi voimaan paremmin!

Moduuli 6. Ravitse mieltäsi

Hyvinvointia ravitaan muillakin keinoin kuin käsittelemällä tunteita ja muuttamalla ajatusmalleja. Muun muassa ravinto, liikunta ja lepo vaikuttavat merkittävästi kykyymme suoriutua arkisista askareista. Kuudes moduuli avaa erilaisia tapoja ravita mieltä ja keinoja, joilla tehostaa omaa ja parisuhteen hyvinvointia.

Kurssi ei ole sinulle, jos 1) haluat jatkaa elämääsi niin kuin tähänkin asti, 2) luulet, että ainoastaan muut voivat ratkaista ongelmasi, 3) odotat ja oletat muutosta toiselta, jotta asiat olisivat paremmin, 4) haluat pikatien onneen, tai 5) jos et ole valmis tekemään töitä hyvinvointisi eteen.

Kurssi on sinulle, joka 1) haluat voida paremmin, 2) unelmoit aidosta mielenrauhasta ja keveydestä, 3) haluat oppia elämään näköistäsi elämää, 4) haluat unelmiesi parisuhteen ja parantaa ihmissuhteitasi laajemminkin ja 5) olet valmis irrottamaan menneestä luodaksesi itsestäsi uuden, paremman version. Juuri sinulle kurssi on tarpeellinen, ensimmäinen oikeaan suuntaan otettu askel!

Hinnasto

1. Unelmaminä-peruskurssi 99 €

 • Online-kurssi, jossa saat aineiston kahden viikon välein sähköpostiisi. Saat opiskella omaan tahtiisi!
 • Pääset FB-ryhmään, jossa voit keskustella teemasta.

2. Unelmaminä PLUS 299,-

 • Peruskurssi kahden viikon välein sähköpostiin.
 • FB-ryhmä ja sähköpostituki.
 • Joka toinen viikko teemaa koskeva webinaari, jossa pureudutaan aiheeseen syvemmin, saat lisäharjoituksia ja valmentajat vastaavat kurssilaisten ennakolta lähettämiin kysymyksiin anonyymisti.

2. Unelmaminä PREMIUM 499,-

 • Peruskurssi kahden viikon välein sähköpostiin.
 • FB-ryhmä ja sähköpostituki.
 • 6 henkilökohtaista kutakin teemaa koskevaa ohjaustuntia.
 • BONUS: Unelmakartta-onlinekurssi (arvo 99 €), jossa tarkennat ja täsmennät haaveitasi, asetat ne visuaaliseen muotoon, ja lopuksi unelmat ladataan toteutumista vailla valmiiksi! Saat itseopiskelumateriaalin UNELMAMINÄ-kurssin loputtua, jotta unelmasi perustuvat varmasti aitoon itseesi eikä tarinaan, jota kurssin alussa itsestäsi kerrot.

3. Unelmaminä PLATINUM 899,-

 • Peruskurssimateriaali kahden viikon välein sähköpostiin. Lukuaineisto on noin 10–30 sivua.
 • FB-ryhmä ja sähköpostituki.
 • Kahden viikon välein järjestetään moduulikohtainen webinaari, jossa syvennytään teemaan, saat lisäharjoituksia ja mahdollisuuden kysyä valmentajilta – halutessasi myös anonyymisti. Webinaaritallenne on katsottavissa jälkikäteen.
 • 6 henkilökohtaista teemaa koskevaa ohjaustuntia.
 • BONUS #1 RAHAVALMENNUS (arvo 299 €). Kyse ei ole sijoitusvalmennuksesta, vaan tässä bonus-osuudessa pureudutaan laajasti vaurauden teemaan ja sitä ohjaaviin mielenmalleihin. Tunnistetaan rahaan liittyviä asenteita, puretaan siihen liittyviä kielteisiä ajatusrakennelmia ja luodaan uusia, hyödyllisempiä uskomuksia ja tapoja taloudellisen hyvinvoinnin parantamiseksi. Käsittää kirjallisen aineiston lisäksi oman webinaarin aiheesta. 
 • BONUS #2 UNELMAKARTTA-onlinekurssi (arvo 99 €), jossa tarkennat ja täsmennät haaveitasi, asetat ne visuaaliseen muotoon, ja lopuksi unelmat ladataan toteutumista vailla valmiiksi! Saat itseopiskelumateriaalin UNELMAMINÄ-kurssin loputtua, jotta unelmasi perustuvat varmasti aitoon itseesi eikä tarinaan, jota kurssin alussa itsestäsi kerrot.

Palveluksessasi yli 80 vuotta elämää, kokemusta ja osaamista

Sanna-Maria Rantanen, Mindtrix Oy (Kuva: Pekka Lehmuskallio)

SANNA-MARIA, mielenhallinnan ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja

Vaihdan näkökulmasta toiseen ja tarkkailen mielelläni maailmaa ja ihmisiä mahdollisimman monesta vinkkelistä jopa yhtä aikaa. Ihmissuhteita katson eläväisinä kokonaiskuvina, joihin jokainen osallinen vaikuttaa suuresti omilla pienillä valinnoillaan ja – nurinkurista kyllä – sitä hedelmällisemmin, mitä syvemmin keskittyy itseensä.”

Tietotaitoni koostuu muustakin kuin teoriasta, kirjoista, kouluista ja kursseista. Osaamiseni on laajasti toimivaksi testattua myös käytännössä. Niin oman kuin valmennettavieni elämän kehityskaaret ovat aitoja esimerkkejä siitä, miten valtava mielen- ja elämänmuutos on opeillani ja ohjauksessani mahdollista. Tutustu minuun tarkemmin osoitteessa www.sanna-maria.fi.

Sanna-Maria Rantanen
Henkinen valmentaja®, Mindtrix Oy

HANNA MARIA, muutosvalmentaja ja mielen PT

”Jos kysyt minulta, kuka olen ja mitä teen, vastaus ei koskaan ole täsmälleen sama kuin edeltävällä kerralla. Nyt tarina on tämä: olen pienen kylän kirppu, joka halusi olla poika ja puki hameen tyttönä päällensä vasta kolmenkympin jälkeen. Nyt yli nelikymppisenä olen äiti, mutta ennen kaikkea kokoNAISEMPI ihminen. Olen kasvanut kivusta, oppinut surusta enkä enää ikinä puhu itseäni ulos mahdollisuudesta.”

Elämä, kurssit ja koulut ovat koulineet minusta valmentajan, jonka luota lähtee poikkeuksetta hymyilevä, elämäänsä paremmin luottava ihminen. Kannan mukanani aitoa hymyä, kun teen töitä asiakkaani maailmasta käsin. Tarinastani, taustastani ja valmentajan kapasiteetistani lisää Hanna Maria -sivulla.

Hanna Maria Kajander
Muutosvalmentaja ja mielen PT, Fundamentor Oy

Hanna Maria Kajander, Fundamentor Oy

Luodaan yhdessä parempi versio sinusta ja ihmissuhteistasi. Investoi itseesi ja osta kurssi nyt. Saat samalla iloa ja (parisuhde)elämällesi uuden suunnan.

Sulje menu
×
×

Cart